Oké. Nem vagyok jó fej. Nem kell a szemembe mondani!

Szóval a mai napom jól indult, a barátaimmal hülyültem, aztán nem írom meg mért, azt sem, hogy mivel, de Sötétke elszúrta a napom. Nagyon. De megint(mint mindig) kutyasétáltatás közben (imádom hogy van kutyum :D ) rájöttem hogy nem húzhatom fel valakin magam akinek nincs egyénisége, és az enyémet kritizálja. Tipikus picsa lány. Menő barát, mindene megvan, és buta. De mérhetetlenül. A sötétség hozzá képest világít. És ezt nem csak úgy mondom. Azt hitte, egy prezentációra kaphat egy érettségit. ... ... ... De a csúcs az volt amikor tavaly elmesélte hogy kiskorában félt a relációs jelektől . 45 percen keresztül nevettem. Tehát rájöttem hogy nincs miért felhúznom magam. Nem hiszem hogy az ő kreált egyéniségével meg tökéletességével több mindenre vinné mint én. Tudom, tudom az egó., de ezt már megtanultam : ha több mindenen mész keresztül akkor az erősebbé tesz, és minél erősebb vagy, annál határozott jellem. Ezek a lányok sosem tudják milyen elveszíteni valakit. Milyen az, amikor a szüleid éppen válnak. Vagy az, amikor azért hogy az apádat lássad, három órát kell utaznod. Vagy esetleg azt, amikor anyád leszarja azt, hogy 14 évig egy másik helyen építetted az életed és 240 km-rel arrébb költözik. Amikor a semmiből kell felépítened mindent, de még ezek sem tudnak megtörni, mert mindig egy kicsit erősebb leszel. Ezek a lányok azok, akik egy ruhát kérnek 20 ezerért és megkapják. A piros Hunter csizma is elengethetetlen mivel az HUNTER!!!! (Bizony ám!) Arról nem is beszélve, hogy kondiba járnak és mindenféle "bio" kaját esznek aminek igazából semmi értelme nincs, de drágább. Amikor csak azért van fiúd mert kell egy, mert anélkül nem vagy igazából senki. Amikor azért szexelsz valakivel mert te vagy a menő csaj ő meg a menő pasi (hallottam ilyenről,  km... Sötétke.) Szóval egy ilyen lány a menő. És én azért nem vagyok mert nincs barátom? Vagy azért mert van valamennyi eszem? Vagy esetleg azért mert nem iszom le magam minden hétvégén? Nem értem ezt a társadalmat. Pedig elvileg a részese vagyok.... Ezek az emberek lesznek a szavazóid, Magyarország. Ezek fogják a hatalmat befolyásolni. Széchenyi forog a sírjában.

Kérlek aki ezt olvassa mondja el a véleményét! Nagyon érdekel hogy mit gondol a másik oldal mért vagyok idegesítő, vagy ha egyetértesz neked milyen élményeid voltak?

Ui.: Egyszer Sötétke beismerte hogy neki igazából nem is az számít hogy valaki értelmes legyen hanem az, hogy hogy néz ki. Ezek után nincs több mondanivalóm. Igazán nem sztereotíp. Dehogy az. Ő egy egyéniség, csak nincs benne túl sok érték.

https://open.spotify.com/track/7xva59s56nG8CBXKQsyh1Z